Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkcLi33ptFLEVIN5E2jv1U08-OrK8jeSB-CaQdbpfyOnkZHNAHMwRVeL12lG5axOJ5PrrBlIEoPcsRh3wngVGEZJJN0ACvMsKRv1SzfdkcIu9Xk6-H1S3Zjc373ovSddwd48tScQytbYg/s1600/01%25CE%25B5%25CE%25B3%25CE%25BA%25CE%25BB.jpg
Νεκρός βρέθηκε ο Νίκος Γιγουρτάκης στο σπίτι του. Ο νεαρός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Romeo, Νίκος Γιγουρτάκης...
που πολλοί τον αποκάλουσαν ο «Ντέιβιντ Μπέκαμ της Ελλάδας» σύμφωνα με τις πρωτες πέθανε απο
ανακοπή. Ο ίδιος σε συνεντευξη του έλεγε οτι έχει γεννηθεί το 1981, και αφού τελείωσε το γυμνάσιο στην Ελλάδα συνέχισε τις σπουδές του σε ιδιωτικό κολέγιο στο Λονδίνο. Ήθελε να σπουδάσει και πήρε δίπλωμα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το West Minister University.

Θεωρείτο ζεν πρεμιερ και του αποδίδονται....
σχέσεις με την Εφη Κυριάκου. Πριν, την Χριστίνα Κολέτσα. Νωρίτερα, κάποιοι είπαν οτι είχε σχέση με τον Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο «Γίγου» και η «Ελληνίδα Paris Hilton», όπως αποκαλούν χαϊδευτικά την ξανθιά celebrity, μοιράστηκαν ένα φλογερό πλην όμως σύντομο ειδύλλιο στις αρχές του 2008.

Οι δυο τους είχαν κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις. Παρ’ ότι το ειδύλλιό τους δεν ευδοκίμησε, κατάφεραν να μείνουν φίλοι. Τον Απρίλιο του 2009 ο Νίκος και η Τζούλια εθεάθησαν να διασκεδάζουν μαζί σε γνωστό κλαμπ. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: εκείνο το διάστημα ο Ελληνας Μπέκαμ είχε χωρίσει για δεύτερη φορά από τη Χριστίνα Κολέτσα. Η Τζούλια τότε στάθηκε στο πλευρό του και του ανταπέδωσε σαν καλή φίλη την παρηγοριά.

Σε γενικές γραμμές, τα φλερτ του «Γίγου» δεν είναι εύκολο να καταγραφούν στα πρακτικά του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ. Μοντέλα, μοντελάκια, τραγουδίστριες... Στον Νίκο άρεσαν οι ψηλές, καλλίγραμμες, εντυπωσιακές και αναγνωρίσιμες γυναίκες. Για μια περίοδο είχαν οργιάσει οι φήμες πως τα είχε με την Παυλίνα Κωσταγιού, ενώ ένα βράδυ στο «Romeo» φλέρταρε ανοιχτά με την Πετρούλα Κωστίδου.


inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου