Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Κλαίγοντας έφυγε από τη σκηνή η JLo

Τρεις μήνες πέρασαν από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός της από τον Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) και παρότι της προσάπτουν διάφορους νέους συντρόφους, η 42χρονη λατίνα ντίβα
λύγισε χθες –και μάλιστα επί σκηνής- τραγουδώντας για τον έρωτα.
Τον Ιούλιο έληξε ο επτάχρονος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι και χθες ήταν η πρώτη φορά που η ντίβα εμφανίστηκε καταβεβλημένη τραγουδώντας για την αγάπη...
Τον Ιούλιο έληξε ο επτάχρονος γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι και χθες ήταν η πρώτη φορά που η ντίβα εμφανίστηκε καταβεβλημένη τραγουδώντας για την αγάπη...
Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά στην εμφάνισή της για την 15η επέτειο της Mohegan Sun Arena στο Κονέκτικατ, όμως άφησε το κοινό της άναυδο όταν έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή μην ελέγχοντας τα δάκρυα που ανέβηκαν στα μάτια της τραγουδώντας την επιτυχία της "I You Had My Love".
Η JLo τραγούδησε συγκινημένη την επιτυχία του 1999 τονίζοντας ότι "ήταν το πρώτο τραγούδι που έγραψε για την αγάπη". Θυμηθείτε το τραγούδι στο βίντεο που ακολουθεί.
"Τι είναι αγάπη;", ρώτησε η Λόπεζ το κοινό της, λίγο πριν προσθέσει ότι "Πολλά άλλαξαν από τότε που έγραψα αυτό το τραγούδι για την αγάπη".
Κρις Τζαντ και Μπεν Άφλεκ. Δύο άντρες από το παρελθόν της JLo.
Κρις Τζαντ και Μπεν Άφλεκ. Δύο άντρες από το παρελθόν της JLo.
Για την ιστορία, η Τζένιφερ εμπνεύστηκε αυτό το τραγούδι που μιλάει κυρίως για την εμπιστοσύνη τον καιρό που είχε μια ταραχώδη σχέση με τον ράπερ P Diddy –η σχέση αυτή κράτησε τρία χρόνια, πριν η Λόπεζ παντρευτεί τον χορευτή Κρις Τζαντ (Chris Judd).
Στη συνέχεια, ήρθε στη ζωή της ο Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) και το ειδύλλιό τους έγινε πρώτο θέμα στα μίντια, μέχρι και τον γάμο τους, που ματαιώθηκε ακριβώς στο "παρά πέντε".
Μετά τον Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ βρήκε τον έρωτα –και τη μητρότητα- στο πλάι του συναδέλφου και συνεργάτη της, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony), με τη γνωστή, πρόσφατη κατάληξη.
Για κάποιο λόγο, όμως, η Λόπεζ, θέλησε να μοιραστεί κομμάτια της προσωπικής της ζωής με το κοινό της στην πρόσφατη συναυλία. Δεν άντεξε όμως την πίεση.
Η Τζένιφερ, δεν τραγούδησε απλά το τραγούδι. Το έζησε κιόλας, παίζοντας σκηνές από τη ζωή της.
Την ώρα που εκείνη τραγουδούσε, είχε γύρω της χορευτές να ξαναζωντανεύουν δικές της στιγμές. Σε μια γωνία υπήρχε ένας σωσίας του P. Diddy, ο οποίος χόρευε με μια χορεύτρια που φορούσε το διάσημο πράσινο Versace φόρεμα που λάνσαρε με επιτυχία η Λόπεζ, ενώ πιο δίπλα ένας άλλος που έμοιαζε στον πρώην σύζυγό της, Κρις Τζαντ χόρευε με μια δική της σωσία που φορούσε απλά τζιν και T-shirt.
Στο επόμενο ζευγάρι ο άντρας θύμιζε έντονα τον Άφλεκ ενώ η χορεύτρια φορούσε αντίγραφο του πράσινου έξωμου φορέματος που η Λόπεζ φορούσε στην κοινή τους εμφάνιση στα Όσκαρ του 2003.
Το τελικό χτύπημα στην ευαίσθητη Τζένι όμως, έδωσε το τελευταίο ζευγάρι, που δεν ήταν άλλο από την ίδια και τον Μαρκ Άντονι. Η σκηνή που η σούπερ σταρ είχε διαλέξει να αναπαραχθεί ήταν η φλογερή τους συνύπαρξη στη σκηνή του "American Idol" λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τον χωρισμό τους.
"Στο τέλος του τραγουδιού, η Τζένιφερ άρχισε να κλαίει και χρειάστηκε να σταματήσει για να ξαναβρεί τον έλεγχο. Δεν τα κατάφερε όμως, και έφυγε τρέχοντας από τη σκηνή", μεταφέρουν πηγές του RadarOnline.com
Όπως και να έχει, πάντως, η αλήθεια είναι πως και η Τζένιφερ Λόπεζ είναι άνθρωπος και δικαιούται να… λυγίσει. Δεν είναι και λίγο αυτό που επέβαλλε η ίδια στον εαυτό της. Άραγε μετά τη συναυλία, ποιος την παρηγόρησε; Μήπως ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper);



womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου