Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Μπαλατσινού στον πλανήτη... ότο κιου!





Αγαπημένε μου Σωτήρη,



Πολύ μου αρέσει το Dancing on ice και με κάνει και πολύ χαρούμενη. Μέχρι τον τελικό, θα το πάρω το Proficiency. Αλήθεια, με το που θα τελειώσει το show, πάω κατευθείαν να δώσω για το πτυχίο. Μπροστά στο Ντέσινγκ τύφλα να χουν τα φροντιστήρια Αγγλικών. Γιατί, αγαπημένε μου, είναι υψηλό
το επίπεδο, όχι αστεία. Κωστάλας, Παπαρίζου, τώρα και Πάμελα.



Αλήθεια, την τελευταία γιατί είπαμε ότι την έβαλαν; Να την έβλεπες να χορεύει και να κάνει με άνεση τις στροφές πάνω στον πάγο… Σα να κλέβει εκκλησία, ένα πράγμα. Είναι μετά να μην τα παίρνει στο κρανίο ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου; Έξαλλος σου λέει ήταν ο καλλιτέχνης με την κριτική που του έκανε η επιτροπή, ήρθε και ο καβγάς με τον Πέτρο Κωστόπουλο, τον κυνηγούσαν για να μη τα βροντήξει.



Καλά, ο καβγάς του με τον Κωστόπουλο, απλά απίστευτος. Αλλά πιο απίστευτη η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ζει στον πλανήτη του… ότο κιου! Ο Χριστοφόρου άφηνε τα απίστευτα υπονοούμενα για «στημένο» παιγνίδι και για περίεργο κλίμα και η κουμπάρα… χαμπάρι ο Τρύφωνας! Ούτε καν τον ρώτησε τι εννοεί. Εμ, αφού ο καβγάς δεν ήταν στο… ότο κιου. Ιδέα: Για τις έκτακτες περιπτώσεις (που στάνταρ θα υπάρξουν ξανά) να της τα λέει κάποιος στο αυτί. Όπως έκανε δηλαδή η Αννίτα Πάνια με τον… Κάτμαν! Να μην έρχεται και η κουμπάρα σε δύσκολη θέση.



Αν και σε αυτό το Live πέταξε και απίστευτη ατάκα, όταν αποκάλεσε την Παπαρίζου… Κωσταριζου, επειδή έβαζε χαμηλή βαθμολογία σαν τον Κωστόπουλο και τον Κωστάλα. Εκεί, να δεις ενθουσιασμό ο σύζυγος… Αυτός δεν παντρεύτηκε την Τζένη, αλλά τον… Λάκη τον Λαζόπουλο!



Καλά, μοναδική στιγμή όταν ο Κωστόπουλος δεν ήξερε ποιον να κρατήσει στο τέλος: τον Θέμη Γεωργαντά ή την Μαριάννα Καλλέργη και ζήτησε τη βοήθεια της συζύγου. «Γυναίκα τι λες;» τη ρώτησε. Να μην της κάνετε ερωτήσεις εκτός… ότο κιου, μήπως; Τι να πει και αυτή.



Αυτή την εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου ήτο πιο μαζεμένη. Αλλά να ναι καλά η Σταματινα Τσιμτσιλή που δεν παίρνει χαμπάρι από πούντα και σε κάθε Live όλο και αφαιρεί ρούχα. Φαντάσου, αν συνεχίσει με την ίδια φόρα, τι ζημιές έχουν να γίνουν στον τελικό!



Σε αυτό το live είχαμε και την πρώτη τούμπα. Την «έφαγε» η ροκ γκόμενα, Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μετά ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που τους απογοήτευσε. Και βέβαια, μας απογοήτευσες Πηνελόπη μου. Την τρως που την τρως, «αγόρασε» όλο το παγοδρόμιο!

womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου