Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ψινάκης για Dancing: «Είναι show για ανάπηρους»!


Τελικά, ο Ηλίας Ψινάκης έχει ξεπεράσει κι εμάς. Μιλάμε ο άνθρωπος έχει τρελή έμπνευση... χολής την οποία και ρίχνει με τον κουβά στο Fab5, αλλά και στο Dancing on ice. Φαντάσου, κιόλας να μην
ανήκε στην μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια του ΑΝΤ1, τι θα έλεγε ο στόμας του.

Ο Ψινάκης, που λες, μία μέρα μετά την περίφημη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα» και τα όσα έσουρε για το ριάλιτι που συμμετέχει, πήγε καλεσμένος στο «Όλα 12» για έναν δεύτερο γύρο... χολής. Γι' ακόμη μία φορά τόνισε ότι το «Fab5» είναι μία κουταμάρα και ότι θα έφευγε από αυτό πολύ ευχαρίστως, όμως μένει για έναν και μόνο λόγο. Ποιον; «Σε αυτή την κουταμάρα είναι οι 50 οικογένειες που ζουν από αυτό! Δεν μπορώ να φύγω». Σνιφ, σνιφ.


Οπότε, τα... υπέροχα αγόρια μπορούν να συνεχίσουν να είναι ήρεμα (προς το παρόν), αλλά και να μην το πάρουν προσωπικά που το ριάλιτι τους δεν αρέσει καθόλου σε έναν από αυτά. Στον Ψινάκη, φέτος, μπήκε μέσα... η Πόπη Διαμαντάκου (μπρρρρ) και είναι πολύ αυστηρός με τα προγράμματα στην τιβί. Τώρα, το γεγονός ότι οι μεγαλύτερες τηλεοπτικές αηδίες για εκείνον, ανήκουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, θα το πάρουμε ως... τυχαίο!

Να δεις τι έσουρε για το Dancing on ice, όπου το ομολογώ μάς έβαλε τα γυαλιά στη φαντασία. Και στην κακία. «Είναι τα άτομα σαν να έχουν πάθει εγκεφαλικό! Αντί να τα έχουν βάλει σε καροτσάκια τα βάζουν σε παγοπέδιλα, τα κουνάνε έτσι, χαιρετάνε αυτά! Είναι χορογραφίες με ειδικές ανάγκες! Αντί για παγοδρόμιο είναι τζακούζι με πάγο"! Χοχοχοχο.


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου