Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Master Σεξ: οι πιο καυτές ορέξεις του (Νο2)





Παρόλο που κάθε αγόρι έχει τις δικές του ανάγκες (σεξουαλικές και μη), υπάρχουν κάποιες ερωτικές λιγούρες που έχει στο κρεβάτι, τις οποίες πολύ θα ήθελε να του τις ικανοποιήσεις αλλά δεν ξέρει πώς
να στις ζητήσει.
Δεν μιλάμε για κάτι δύσκολο. Πράγματα απλά θέλει ο καλός σου αλλά άπαξ και τα δοκιμάσεις, θα πάρεις ντοκτορά στο σεξ!

5. Το αγόρι σου θέλει να είσαι και λίγο σκανταλιάρα στο κρεβάτι:
Για κάποιο περίεργο λόγο ακόμα και στη σημερινή εποχή, πολλά κορίτσια θέλουν να κρύβουν την άγρια πλευρά τους και στο κρεβάτι και εκτός. Υπάρχουν περιπτώσεις που σκαρφίζονται το οτιδήποτε για να δείξουν πως τους λείπει η εμπειρία στο σεξ, λες και ο καλός θα θιγεί αν έχουν πάει και με κάποιο άλλο. Το προσωπείο του καλού κοριτσιού μπορείς να το διατηρήσεις σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού πλην της κρεβατοκάμαρας. Δείξτου πως είσαι πρόθυμη να βιώσεις την ηδονή στο σεξ μαζί του γιατί από τον πολύ καθωσπρεπισμό, θα ντραπεί ο καψερός να σου πιάσει και το χέρι.
Δεν είπαμε να βγάλεις και τα μαστίγια να τον γδάρεις (που αν του αρέσει και το θες κι εσύ, σαφώς και να το κάνεις) αλλά φρόντισε να δείξεις και την άγρια πλευρά σου. Πώς θα το κάνεις αυτό; Δείχνοντας με λόγια και πράξεις πόσο απολαμβάνεις το σεξ μαζί του. Πειραματίσου. Κανείς δεν έχει τα προστυχόλογα για ψωμοτύρι αλλά αν δεν πεις πως θα δεις!
Ντρέπεσαι; ξεκίνα με μικρά μαθήματα υποταγής. Χούφτωσέ τον, ζούληξέ τον, βάλτον κάτω γενικά. Κατάλληλη κρίνεται η αρχή του ξελογιάσματος μετά από νυχτερινή έξοδο, όταν έχεις πιει και ένα ποτηράκι παραπάνω και το λες το ποίημα και πιο ευχάριστα.
6. Το αγόρι σου θέλει το σεξ μαζί σου να είναι σκέτη διασκέδαση:
Δυστυχώς, βιώνοντας τη ρουτίνα της καθημερινότητας, όπως καταλήγεις να φτιάξεις τα ίδια φαγητά, έτσι καταλήγετε να κάνετε το ίδιο σεξ, στις ίδιες στάσεις με την ίδια αλληλουχία πράξεων. Κάνε Reboot! Ολική επαναφορά βρε παιδί μου, πώς το λένε. Ξεκινήστε σαν να είστε στο σχολείο που το “φάσωμα” παίρνει ώρα, και το σεξ έρχεται πολύ αργότερα. Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, λόγο έλλειψης χρόνου, τα περισσότερα ζευγάρια πέφτουν κατευθείαν στο ψητό, ξεχνώντας το βασικό: να ανταλλάξουν κι ένα φιλί, απλό ή γλωσσόφιλο. Μέγα λάθος. Αρχίστε τα σιροπιάσματα, τα χουφτώματα κάτω από την μπλούζα και στη συνέχεια βγάλτε τα παντελόνια.

Ταυτόχρονα, μην υποτιμάς την εμπειρία του σεξ μεταξύ σας. Αντί να αντιμετωπίζεις το σεξ μαζί του σαν να τρως από το ίδιο φαγητό, σκέψου το σεξ σαν παγωτό, που ναι μεν ξέρεις ότι σου αρέσει η σοκολάτα αλλά θα μπορούσες ποτέ να αρνηθείς ένα παγωτό; Ίσα ίσα που αφού ξέρετε τι σας φτιάχνει, δοκιμάζετε και κάτι νέο και βλέπετε αν λειτουργεί. Αν όχι, επιστρέφετε στο δοκιμασμένο.

Ντρέπεσαι; Αγόρασε το Κάμα Σούτρα και πρότεινε να το εφαρμόσετε. Πολλές στάσεις θα σας κάνουν να βάλετε τα γέλια αλλά και αυτό είναι στο πλαίσιο του διασκεδαστικού σεξ!


7. Το αγόρι σου θέλει να βιώσει μια σούπερ ουάου βραδιά μαζί σου.
Γίνε θηρίο και συγκλόνισέ τον με μια τεχνική έστω και σε μία στάση ή κατάσταση στο σεξ. Θέλεις να γίνεις τεχνίτρια στο στοματικό, θες να είσαι η καλύτερη καουμπόισα (γυναίκα από πάνω), ό,τι κι αν είναι αυτό που θες, γίνε η καλύτερη. Πρέπει να διαθέτεις την υπογραφή σου και στο σεξ, εκείνη την κίνηση ματ που μπορεί να τον ξετρελάνει και να του μείνει αξέχαστη.
Ντρέπεσαι; Βάλε τα φαγητά στο σεξ! Δηλαδή, παίξε με τη σαντιγί, τη σοκολάτα πάνω στο κορμάκι του και ειδικά στην μικρή περιοχή, για να γίνει και για εσένα το στοματικό, κάτι που λαχταράς να του κάνεις.

Το ότι είσαι ή θες να γίνεις Μάστερ στο κρεβάτι δεν σημαίνει πως πρέπει να ικανοποιήσεις όλες τις σεξουαλικές του λιγούρες. Οπότε:

Α. Αν επιθυμεί τρίο ή κουαρτέτο με μια φίλη ή με κάποιο ζευγάρι αλλά εσύ είσαι της μονογαμίας, οφείλει να το ξέρει.
Β. Αν του αρέσουν τα σεξουαλικά βοηθήματα αλλά εσύ δεν θες να τα δοκιμάσεις, ξεκίνα από το αθώο δονούμενο δαχτυλίδι που δεν μπαίνει πουθενά και μόνο ηδονή προσφέρει. Αν σε πείσει να χρησιμοποιήσεις κάποιο βοήθημα που ήδη έχει, μην το κάνεις. Θέλει δοκιμές; Ας αγοράσει ένα fresh βοήθημα μόνο για εσένα. Δεν χρειάζεται να κληρονομήσεις τα ΣΜΝ των πρώην του ή τα μικρόβια που θερίζουν.
Γ. Αν θέλει να το παίξει μεγάλος σκηνοθέτης στο δικό σας ερωτικό βίντεο, θύμησέ του πως δεν είσαι η Τζούλια (για να κάνεις σεμινάριο στον έρωτα). Η κινηματογράφηση ΠΡΕΠΕΙ να γίνει με δικά σου σύνεργα, σε δικό σου χώρο, με αντίτυπα που θα κρατήσεις εάν θέλεις μόνο εσύ και χωρίς live κοινό. 



womenolny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου